Yhteystiedot

Tervetuloa!

Beauty Park sijaitsee Tampereella osoitteessa Pispalan Valtatie 8, 33250 Tampere. Liiketilamme edessä on kaksi ilmaista parkkipaikkaa sekä vieressä esim. Salen pihassa sekä liiketilan takana runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan!

Ajanvaraukset tekijöiden suorista numeroista tai online ajanvarauksen kautta. Muut yhteydenotot info@beautypark.fi tai Beauty Parkin vaihdenumerosta 0442976663.

 • Ammattilaiset palveluksessasi:

  • JONNA HAKALA / Parturi-Kampaaja, Meikkitaiteilija,SKY- kosmetologi,Ripsimuotoilija puh. 0408383930, jonna@beautypark.fi
  • NITA TAPIO / SKY-kosmetologi, urheiluhieroja, kynsimuotoilija puh. 0449872484, info@hyvinvointinox.com

            KAIKILLE TEKIJÖILLE ON MAHDOLLISTA VARATA AIKA MYÖS NETISSÄ: www.timma.fi/beautypark

   

 • Yhteydenottopyyntö

  Voit jättää meille sähköpostilla yhteydenottopyynnön (info@beautypark.fi) mikäli haluat että etsimme yhdessä sinulle sopivan ajan tai palvelun. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme. Ajanvaraukset kuitenkin hoidetaan pääsääntöisesti puhelimitse tai online ajanvarauksen kautta, näihin molempiin pääset etusivun kautta tutustumaan paremmin.

  Hiustenpidennykset, hiusten keratiinisuoristukset sekä ryhmävaraukset ainoastaan puhelimitse (ei online-varausta)! Hiustenpidennyksissä ja hiusten keratiinisuoristuksissa varattava aina ensin aika ilmaiseen konsultaatioon puhelimitse. Myös varausmaksu otetaan aina kun tilataan hiuksia pidennyksiä varten, yleensä noin 30% työnhinnasta ja tämä suoritetaan konsultaation yhteydessä ellei toisin ole sovittu.

  Peruutukset pyydämme tekemään vähintään vuorokautta ennen varattua aikaa puhelimitse suoraan kyseiselle tekijälle tai vaihteeseen 0442976663, muuten veloitamme työn hinnasta 50%.