BP-Tiimin uusi lisäys

PhotoGrid 1513196573207

Beauty Parkin blogi on saatu hyvin pyörähtämään käyntiin ja vuosi lähenee loppuaan. Tämä vuosi ei ole ihan mikä tahansa vuosi, sillä Beauty Park muuttaa Pispalaan ja minä mukana.

Kuka minä?

Olen Nita Tapio, joka paikan höylä eli ammatiltani SKY- kosmetologi, koulutettu urheiluhieroja sekä kynsiteknikko. Valmistuin kosmetologiksi Kosmetologikoulu Hymystä vuonna 2013, kynsiteknikoksi kouluttauduin vuonna 2015 ja koska elämä ei ollut tarpeeksi kiireistä tuoreen yrityksen kanssa, lähdin opiskelemaan Tampereen urheiluhierojakouluun josta sain paperit käteen 2016. Siinä välillä olen käynyt Alexandrian sokerointikoulutuksen ja kourallisen erilaisia kynsikursseja.

Kotona minut pitää kiireisenä vuoden ikäinen poika ja kihlattuni, sekä "eläintarha". Kodin karvatason ylläpidosta on huolta pitämässä kaksi ragdoll- kissaa sekä cairninterrieri, lisäksi meiltä löytyy muutama vähän erilaisempi otus eli ruusukuoriaisia sekä kaksi viljakäärmettä. Olen paatunut kirja-addikti, käytän elokuvien sitaatteja puheessani liian usein ja valvon liian paljon.

Vaikka olen kouluttautunut moneen asiaan, painottuvat työni selvästi eniten hierontaan ja kynsiin. Rakastan hieromista ja pikkutarkkaa kynsitaidetta. Joka hoidossani on jossain vaiheessa pieni hetki jossa rentoutua, jos ei muuta niin hieron silmänympärykset kestovärjäyksen jälkeen silmänympärysvoidetta laittaessa! Haluan aina että asiakas saa pienen tauon siitä arjesta minkä keskellä hoitooni saapuu, sillä tiedän kyllä itsekin miten tarpeellista se usein on. Kynsissä mitä monimutkaisempi idea sen hauskempaa minulla on, eli älä pelkää tulla isojen ideoiden kanssa! Liukuhihnatyötä et täältä saa!

Urheiluhieronnassa olen monipuolistanut hoitotapojani lähiaikoina reilusti. Saatavilla on ihanat lämpöhauteet joilla pehmennellä lihaksia ennen hierontaa tai vain lämmitellä kylmän ulkoilman jälkeen, lämmittävä hierontapöydän alusta -joka on saanut jo suuren suosion!- , monipuolisia lihasvoiteita joista suosituin on lämmittävä geeli, eteerisiä öljyjä eri vaivoihin tai mieltymyksiin ja tulossa on vielä kylmähoidot. Lisäksi urheiluhierontaan voi yhdistää imukuppihierontaa eli kuivakuppausta jolla saadaan tehokkaasti veri kiertämään.

Kasvohoidoissa käytän merellistä ja mietotuoksuista Phytocéane- sarjaa jonka jäljiltä ihosi on aina rauhallinen ja kosteutettu. Joka ihotyypille löytyy oma tehokas hoitonsa ja sen lisäksi silmänaamio, erikoiskasvonaamiot, AHA-happokuorinta... You name it! Jalkahoidoissa käytössäni on Footlogix jonka vaahdon muodossa olevat aktiiviaineet imeytyvät syvälle ihoon ja ovat myös diabetesystävällisiä. Spa-jalkahoidoissa sekä käsihoidoissa käytän BCL Spa- sarjaa, jonka luonnonmukaiset ja sertifioidut tuotteet ovat kosteuttavia, hemmottelevia ja tehokkaita. Puhumattakaan tuoksusta! Lisäksi hoitolistassani on käytössä Alexandria- sokeri, Artistic Nail Design- tuotteet kynsiisi yhdessä ehdottoman ei-niin-salaisen- aseeni Dadi Oil kynsinauhaöljyn kanssa.

Valikoimastani löydät myös aktivoivan hunajahieronnan, herkullisen suklaahieronnan sekä kunnon suomalaisella turpeella tehtävät puhdistavat, kuonan liikkeelle potkaisevat turvehoidot.

Käy etsimässä minut Instagramista @hyvinvointinox tai Facebookista nimellä Hyvinvointipalvelut Nox/Nita Tapio ja tutustu töihini! Minuun saa aina ottaa yhteyttä jos tulee kysymyksiä, oli se sitten lihashuollosta, ihosta tai kynsistä.

Nähdään Pispalassa!

Nita/Hyvinvointipalvelut Nox