Hemmottelevat vartalohoidot

Parkista löydät vartalohoidon joka tarpeeseen, oli toiveissa täydellinen rentoutuminen tai täsmähoito!

1280px Spa Picture2

Kuumakivihieronta

Ajasta riippuen valitun alueen tai koko vartalon klassinen hieronta lämpimien kivien ja hemmottelevien öljyjen kera. Tämä hoito ei jätä kylmäksi!

Suklaahieronta

Täydellistä hemmottelua kenelle tahansa! Kuivaharjaus ja suklaakuorinta, jonka jälkeen kääritään lämpimiin hauteisiin sekä pehmeisiin peittoihin. Vaikutusaikana saat päähierontaa ja sen jälkeen tehdään rentouttava klassinen hieronta herkullisella suklaaöljyllä. 90min hoidossa tehdään jaloille sokerikuorinta ja jätetään kosteuttava naamio lämpimien tossujen sisään vaikuttamaan koko hoidon ajaksi. Hoidon loputtua saat heräillä rauhassa nauttien teetä sekä muutaman palan suklaata.

Hunajahieronta

Aktivoiva, asteen hemmottelevampi tapa rentouttaa selän lihaksia ja saada veri kiertämään! Selälle tehdään kevyt kuivaharjaus, jonka jälkeen iholle valellaan kotimaista, lämmintä hunajaa. Sillä tehdään pehmeään nostelevaa, aktivoivaa hierontaa, kääritään käsittelyn jälkeen lämpimiin hauteisiin ja vaikutusajan jälkeen vielä klassinen hieronta eteeristen öljyjen kanssa. 

Klassinen vartalohoito

Kokonaisvaltainen vartalohoito jossa ensin kuivaharjataan iho päästä varpaisiin ja sen jälkeen käsitellään päästä varpaisiin klassisella hieronnalla! 

Imukuppihieronta

Vanhaan kiinalaiseen hoitomenetelmään pohjautuva kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Imukuppeja painamalla saadaan iholle aikaan alipaine, joka imaisee pehmytkudoksen sisäänsä ja sen jälkeen kuppeja liu'utetaan öljytyllä iholla. Hoito mm. aktivoi lymfanestekiertoa, aineenvaihduntaa, kuona-aineiden ja nesteiden poistoa, auttaa lihaskireyksiin ja jännitystiloihin sekä kosmeettiseen selluliittiin. Saatavilla lisäpalveluna sekä omana hoitonaan hierontana ja selluliitin täsmäiskuna!

Turvehoito

Turve on erittäin tehokkaasti kuona-aineita poistava hoito, jos ongelmanasi on nesteiden kertyminen kehoon, selluliitti, stressi, päänsäryt tai samea iho. Turvonneet nilkat, reisien appelsiini-iho ja nesteitä keräävä lantion alue saavat myös tämän hoidon avulla kyytiä! Saatavilla puhdistavana jalkahoitona, selkähoitona sekä selluliittihoitona tarvittavalle alueelle.

Kiinteyttävä ultraäänihoito

Ultraäänihoito tehdään toiveiden mukaan sitä kaipaavalle alueelle, erittäin tehokas esimerkiksi pakaroille, reisille tai lantiolle! Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja jatketaan kuorinnalla, ultraäänihoidolla, hieronnalla sekä lopuksi hoitovoide. 

Selkähoito

Selän iho saa osakseen paljon rasitusta mm. hien ja vaatteiden muodossa. Tässä hoidossa tehdään perusteellinen alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio sekä lopuksi laitetaan vielä kosteuttava hoitovoide. 

Takaisin