Ripset

Meiltä laadukkaat ja turvalliset ripsienpidennykset

Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat, ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman, ripsimuotoilijamme luovat juuri sellaisen ilmeen, jonka sinä haluat. Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen.

Ripsien pidennys menetelmällä ripsienpidennyskuitu istutetaan erityisellä liimalla yksitellen omaan ripseen. Meiltä myös volyymiripset, jossa yhteen ripseen kiinnitetään todella ohuita kuituja useampi kappale sen mukaan, kuinka tuuhea lopputulos halutaan. Kumpikaan tekniikka ei oikein tehtynä vahingoita luonnonripseä. Ripset suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti (pituus, kaarevuus ja paksuus) Normaalisti jokaisella luonnollisella ripsellä on oma kasvukäyrä, joka kestää 60 – 90 päivää. Tämän jälkeen ripsi tippuu, pitää tauon ja kierto alkaa uudelleen. Pidennykset tippuvat kasvun loputtua luonnollisen ripsen mukana pois. Jos haluat lopputuloksesta erittäin tuuheat, kiinnitetään kuitu jokaiseen ripseen. Tällöin täytyy ottaa huomioon, että omia ripsiäsi tippuu päivittäin, jolloin kyseisessä ripsessä oleva pidennys tippuu ripsen mukana.

Näitä ohjeita noudattamalla saat uudet pidennyksesi pysymään kauniina pidempään. Ammattilaisen tekemänä pidennyksesi voivat kestää jopa 2 kuukautta tai pidempään, riippuen luonnollisten ripsiesi kasvukäyrästä, sekä siitä, miten hyvin hoidat ripsiäsi. Muista, että pidennykset tippuvat luonnollisen ripsen kasvukäyrän mukaan ja jos haluat, että ripset pysyvät koko ajan tuuheina, vaativat ne huoltoa 2 – 4 viikon välein.  

 • Vältä ensimmäisen 24h aikana

  kastelua, suihkua ja silmien pesua, jotta liimaus kuivuu kunnolla
  rusketusta
  voiteiden levitystä silmänympärysiholle
  ripsien koskettelua
  ripsiväriä ja silmämeikkiä
  hikiliikuntaa
  piilolasinesteitä
  vatsallaan nukkumista, jotta ripset eivät kääntyisi kuivuessaan väärään asentoon (ripset saa hyvin suoristettua kierreharjalla)

 • Vältä ensimmäisen 48 h aikana:

  spa, saunaa, kuumaa höyryä, uintia
  solariumia

 • Nämä voivat heikentää liimausta:

  Vältä metallisia/muovisia ripsentaivuttimia, koska ne voivat rikkoa sekä luonnollisen ripsikarvan, että ripsikuidun. Jos haluat taivuttaa ripsiä, käytä lämmitettävää ripsientaivuttajaa ja sitäkin vain ripsien päihin, ei tyveen, koska se voi heikentää liimausta.
  Vältä öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikinpoistoaineita. Sen sijaan käytä vesipohjaista tai geelimäistä silmämeikinpoistoainetta. Poista silmämeikki silmämeikinpoistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla. Älä käytä vanutyynyä!
  ripsien turha koskettelu
  öljymäinen kosmetiikka
  paksu kerros ripsiväriä, joka aiheuttaa turhaa hankausta
  kuumuus, kuten sauna, spa, lämmin/kuuma höyry ja solarium

 • Ripsille tulee olla hellä, eikä niitä saa nyppiä, vetää tai hangata.

  Lisätiedot ja yhteydenotot:

  Ripsimuotoilija Jenni Viljanen
  puh.0407522786

  Ripsimuotoilija Jonna Hakala, puh 0408383930

  Ripsimuotoilija Suvi Nissinen, puh.
  0407518135 (äitiyslomalla)

Takaisin