Parturi-kampaamo

Tervetuloa ammattilaisten palveltavaksi!

Beauty Parkin parturi-kampaamossa saa yksilöllistä ammattitaitoista palvelua aina kotihoito-opastukseen saakka. Ilmapiiri on lämminhenkinen ja asiakkaiden kotoisa-tunnelma on meille tärkeää. Kouluttaudumme säännöllisesti jotta pysymme ajan hermoilla ja hallitsemme uusimmat trendit sekä tekniikat, unohtamatta klassisia perustekniikoita. Meillä on mahdollisuus kampaamopalveluun, jossa käytetään vain laadukkaita, allergiaystävällisiä ja puhtaita raaka-aineita sisältäviä tuotteita (sim sensitiven tuotteet). Tarjoamme sinulle alan viimeisempiä trendejä ja hiusmuotoilua. Kuuntelemme toiveesi ja toteutamme ne parhaalla mahdollisella tavalla. Meille on hyvin tärkeää että asiakkaalle jää hyvä mieli käynnistä meillä.  

Käytämme Sim sensitiven, Goldwellin ja Kevin Murphyn  tuotteita hiusten väri- ja kihartamiskäsittelyssä. Värikäsittely tekee hiuksistasi terveet ja kiiltävät, sekä laadukkaat aineet takaavat varman ja pitkän värin keston. Sim sensitiven tuotteet ovat allergiaystävällisiä, joten niillä pystymme palvelemaan myös herkemmätkin asiakkaat.

Meillä myös ihanat KMS Californiatuotteet saatavilla!. Meiltä saatavana myös hiusten keratiinisuoristuskäsittely Alfaparf Lisse Design-tuotteilla. Sisältää Kera-kollageenia ja amazonin babassu öljyä joka pehmentää, siloittaa ja suoristaa hiusta. Keratiinisuoristukseen myös aina varattava ensin aika konsultaatioon puhelimitse. Ei online ajanvarausta. Hiusten kotihoitoon tarjoamme KMS californian, GHD:n (myös GHD raudat, föönit, kihartimet ja harjat saatavana kauttamme), Goldwellin, GHD, Kevin Murphyn ja SIMin DS allergia ystävälliset tuotteet. 

Hiustenpidennyksissä käytämme  
Simply Naturalia, joka soveltuu hyvin myös suomalaiselle hennolle hiukselle. Tarjolla teippi- ja sinettipidennys sekä uutuutena magopidennykset. Pidennyksissä aina varattava ensin konsultaatio aika puhelimitse (ei online ajanvarausta). Otamme myös varausmaksun aina etukäteen hiustenpidennyksissä (noin 30% työn hinnasta ellei toisin sovita).

Kuvahaun tulos haulle goldwell                                                                  Kuvahaun tulos haulle sim sensitive

Kuvahaun tulos haulle kevin murphy                                                          Kuvahaun tulos haulle kms

Kuvahaun tulos haulle simply natural

  • Olaplex

    Uutuutena meillä nyt myös vahvistava, korjaava ja hiusta suojaava Olaplex hoitokäsittely. Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella.

    Kuvahaun tulos haulle olaplex

  • Myös miehille!

    Meillä myös parturipalvelut miehille (erilaiset leikkaukset, värit jne.) Suosittelemme myös spa-hoitokäsittelyä miehille. Ja miksipä ei varaisi samalla aikaa vaikkapa urheiluhierojalle, meillä sekin on mahdollista saman katon alla. Eli toivotamme myös miehet erittäin tervetulleeksi parkkiin.

    20799562 10154735426275703 6817254483962197257 n

Takaisin