Jane Iredale mineraalimeikit

Tervetuloa Beauty Parkkiin kaunistautumaan!

Meikkaukset teemme korkealaatuisilla, allergiaystävällisillä Jane Iredalen mineraalimeikkeillä, jotka hoitavat ihoasi!   Jane Iredalen tuotteet ovat puhtaita luonnonmineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia, tai mineraaliöljyjä. Kemiallisia säilöntäaineita kuten parabeeneja ei myöskään ole käytetty. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Jane Iredale meikkien ainutlaatuisuuden voit tuntea ihollasi! Tuotteilla saat kauniin, kuulaan ja luonnollisen meikin sekä se kestää koko pitkän päivän. Meikkipohjat sisältävät aurinkosuojan 17-20. Tuotteet eivät tuki ihohuokosia eikä pakkaudu juonteisiin.   Jane Iredalen kosmetiikka on sopivaa useimmiten herkimmällekin iholle, allergikolle sekä aknesta kärsiville. Mineraalimeikit ehkäisevät ja parantavat ihon tulehduksia. Ne ovat erittäin hyvin peittäviä, ja vettähylkivinä ne kestävät hikoilun ja jopa uinnin valumatta (vesiliukoista ripsiväriä lukuun ottamatta). Meiltä saatavana kaikki Jane Iredale sarjan tuotteet tilaustavarana, eli viimeistään kahden päivän kuluessa. Jonkun verran perustuotteita meiltä löytyy heti varastosta. Tule rohkeasti kysymään aina kun etsit jotain tiettyä!  

07 30 16 Holiday InternationalFriendshipDay detail

Kauneusvartissa etsimme maksutta Sinulle sopivat meikkituotteet 
(varaa tähän aika aina puhelimitse jollekin meikkaajistamme, jotta voimme rauhassa katsoa sinulle sopivat tuotteet).Tunnissa taas loihdimme meikin niin juhlaan kuin arkeen. Meillä tarjolla myös meikkiopastusta (1,5h 75€) jonka aikana autamme sinua löytämään itsellesi sopivia sävyjä, sekä pyrimme yksillöllisesti auttamaan juuri niissä probleemissa mitä sinulla on meikinteossa tullut vastaan. Meikkiopastus räätälöidään aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Varaathan aikasi etukäteen suoraan meikkaajiltamme:

Jonna Hakala puh 0408383930 tai www.timma.fi/beautypark

 Tervetuloa uudistamaan meikkivalikoimaasi tai kaunistautumaan meikkitaiteilijalle! Valitse sinäkin turvalliset ja tuoksuttomat meikkituotteet itsellesi!

www.janeiderale.fi

Takaisin