Kynnet

Tervetuloa kynsiparkkiin !

Kynsiparkissa sinua palvelevat kynsientekijät, joilla on kokemus ja taito kestäviin sekä luonnollisen näköisiin tai todella taiteellisiin geelikynsiin. Suunnittelemme ja teemme juuri sinulle sopivat geelikynnet!

Rakennekynnet pyritään tekemään jatkaen geelillä omaa kynttä. Muotin ja geelin avulla saadaan luonnollisin ja kestävin tulos. Myös liimattavia jatkeita käytetään tarpeen mukaan. Sinulle suositellaan kynsillesi sopivin geelimateriaali, joka mahdollistaa pitkän huoltovälin. Kynsille annetaan vähintään viikon takuu!


Uutuus!

Sopolish-kestolakkaus on edistyksellinen tapa lakata kynnet joko ranskalaisella kärjellä tai koko kynnen värillä! Sopolish-lakkaus pysyy kynsilläsi 2-3 viikkoa täydellisenä, upean kiiltävänä. Sopolish kuivuu UV-valon avulla, jolloin se ei tarvitse kuivumisaikaa. Lakkaus on todella ystävällinen luonnonkynnelle, sillä kynttä ei viilata tai karhenneta missään vaiheessa. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnollisesta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle. Sopolish-kestolakkaus on äärimmäisen helppo poistaa lakan alle asennettavan ohuen kalvon ansioista. Asiakas voi helposti irroittaa lakkaukset itse kotona.

Sinua palvellaan ammattitaidolla ja toiveittesi mukaan!

Kristiina Äijö, puh. 0440703917 (Pronails rakennekynnet) 
Jenni Viljanen, puh. 0407522786 (Manikyyrit ja  sopolish kestolakkaukset)

Sini Orava (harjoittelija) puh. 0405010654 (Rakennekynnet ja kestolakkaukset)

Takaisin