Kosmetologi

Tervetuloa kosmetologiemme hoitaviin käsiin!

Hoitolamme tuotemerkit:

Puolalainen Denova Pro-ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Sarja sisältää hoitotuotteita kaikille ihotyypeille, sekä vartalo- että jalkahoitotuotteita. Denova Pro-tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja niiden teho on kliinisesti testattu. Denova Pron tuotteilla sinua hemmottelee Jonna.

Nitan käytössä on merellinen Phytocéane- sarja jonka tehoaineet tulevat maailman meristä. Miedot tuoksut ja luonnosta peräisin olevat ainesosat hoitavat ihoasi tehokkaasti. Jalkahoidot tehdään Footlogix-vaahtohoitosarjalla jonka farmasia- luokan ainesosat tunkeutuvat syvälle ihoon Infusion Technology® menetelmällä. Hemmottelevat käsihoidot sekä spa- jalkahoidot tehdään orgaanisella BCL Spa- sarjalla jonka tehokkaat, luonnolliset antioksidantit, ravitsevat voiteet, hienoimmat yrtit ja hedelmäuutteet kosteuttavat ja hoitavat joka ihotyyppiä.

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset teemme Refectocil- kestoväreillä ja upeat lash liftit Rolly King- tuotteilla!

 • Kasvohoitomme:

  Beauty Park- kasvohoito:

  Oman ihotyypin mukainen kasvohoito, katsomme paikan päällä mitä ihosi kaipaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

  Virkistävä pikakasvohoito:

  Kiireisen ihmisen kasvohoito! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

  Prinsessa- kasvohoito:

  Rentouttavaa hemmottelua! Sisältää kasvojen perusteellisen puhdistuksen ja kuorinnan, kasvojen, päänahan ja korvien hieronnan tehoseerumin kera, kasvonaamion, jonka aikana hierotaan toiveen mukaisesti jalat, kädet tai pää. Lopuksi yksilöidyt voiteet ja tarvittaessa kevyt ehostus.

  Kuningatarkasvohoito:

  Erikoiskasvohoito ylellisyyttä, tehoa ja hemmottelua arvostavalle aikuiselle naiselle. Vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä, kosteuttaa syvältä, kiinteyttää ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia saaden sen näyttämään kimmoisalta ja heleältä! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, paikallishoidon rypyille ja juonteille, Oceathermie-hieronnan silmänympärysiholle, klassisen hemmottelevan hieronnan, ravitsevan ja korjaavan tehotiivisteen, virkistävän silmänympärysnaamion, erikoisnaamion ja loppuvoiteet.

  AHA- kuorintahoito:

  Ihoa tasoittava, huokosia supistava, kirkastava ja heleyttävä kuorintahoito. Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, ihoa rauhoittavan ja kosteuttavan naamion sekä loppuvoiteet.

  Phytocéane Special facial- kasvohoito:

  Täydellistä tehokasta hemmottelua oman ihotyypin mukaisesti! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, Oceathermie-hieronnan, seerumin, ylellisen erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

  Silmänympäryshoito:

  Hoito pehmentää silmänympäryksen pieniä juonteita, kiinteyttää, suojaa sekä kosteuttaa. Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

  Mikroneulaus:

  Ihoa uudistava erittäin tehokas hoito, jolla voidaan mm:

  -Madaltaa juonteita
  -Häivyttää arpia
  -Pienentää ihohuokosia
  -Tehostaa hoitavien aineiden imeytymistä!

  Hoito suositellaan aina otettavaksi sarjahoitona, jolloin saadaan parhaat tulokset. Suositeltu hoitoväli 3-6 viikkoa ja noin 3-6 kertaa. Käytämme hoitoon mikroneulauskynää, johon vaihdamme aina jokaiselle asiakkaalle uuden steriilin hoitopään. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaushoito halutulle alueelle jonka aikana ihoon imeytetään tehoampulli, lopuksi tehokas naamio sekä loppuvoiteet.

  Miesten kasvohoito:

  Onko edellisestä hoitokäynnistä jo aikaa? Tässä perusteellinen päivityspaketti ihonhoitoon! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon syväpuhdistuksen ultraäänellä, mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamion, suojaavan hoitovoiteen ja opastuksen kotihoitoon.

 • Laitehoidot:

  Ultraäänipuhdistus:

  Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, puhdistuksen ultraäänilaitteella, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion, hoitovoiteen ja kevyen ehostuksen.

  Timanttihionta:

  Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Iho näyttää hoidon jälkeen selvästi kirkkaammalta, tasaisen väriseltä ja puhtaammalta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan timanttihiontalaitteella, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ampullin imeytyksen, naamion, hoitovoiteen ja kevyen ehostuksen.

  Kiinteyttävä ultraääni:

  Ikääntyvälle iholle tai ikääntymisen ensimerkkeihin kiinteyttävä ja tehoaineita syvälle imeyttävä hoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän ultraäänihoidon, ampullin imeytyksen, naamion, hoitovoiteen ja kevyen ehostuksen.

   

 • Käsi- ja jalkahoidot:

  Jalkahoidot:

  Jalkahoito 60min:

  Jalkojen rentouttava kylvetys, kovettumien ja kuivan ihon huolellinen raspaus, kynsien ja kynsinauhan siistiminen, hieronta, kynsien lakkaus ja ihotyypin mukainen loppuvoide

  Spa-jalkahoito:

  Jalkojen ylellinen kylvetys, kuorinta, kovettumien ja kuivan ihon huolellinen raspaus, kynsien ja kynsinauhan siistiminen, pitkä hieronta, kosteuttava naamio, kynsien lakkaus ja ihotyypin mukainen loppuvoide

  Piparminttu- jalkahoito:

  Jalkojen kylvetys, sokerikuorinta, kovettumien ja kuivan ihon raspaus, kynsien ja kynsinauhan siistiminen, pitkä hieronta, kosteuttava naamio, kynsien lakkaus ja loppuvoide. Hoito tehdään kokonaan BCL Spa piparminttu-vanilja tuoteryhmällä ja kruunataan raikkaan viilentävällä piparminttugeelillä!

  Mango-mandariini jalkahoito:

  Jalkojen kylvetys, sokerikuorinta, kovettumien ja kuivan ihon raspaus, kynsien ja kynsinauhan siistiminen, pitkä hieronta, kosteuttava naamio, kynsien lakkaus ja loppuvoide. Hoito tehdään kokonaan BCL Spa Mango-mandariini tuotteilla ja kruunataan ihanan kermaisella jalkavoiteella!

  Detox- turvehaudehoito:

  Jalkojen kuorinta, kevyt kovettumien ja kuivan ihon raspaus, turvenaamio sekä hieronta. Voimakkaasti kuonaa poistava hoito, ihanteellinen turvotuksen poistoon ja epäsäännöllisen elämän keskelle.

  Käsihoidot:

  Pikamanikyyri:

  Kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, lakkaus yhdellä värillä ja hoitovoide.

  Perusmanikyyri:

  Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hellävarainen kuorinta, lakkaus yhdellä värillä ja hoitovoide.

  SPA- manikyyri:

  Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hellävarainen kuorinta, hoitava ja kosteuttava naamio, kynsien lakkaus yhdellä värillä, käsien hieronta ja hoitovoide

  Parafiinikäsihoito:

  Käsien kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lämmittävä ja kosteuttava parafiininaamio sekä käsien hieronta.

  Hemmotteleva parafiinikäsihoito:

  Käsien kylvetys, BCL Spa- sokerikuorinta, kynsinauhojen ja kynsien kevyt siistiminen, kynsinauhaöljy, käsivoide, parafiininaamio, loppuvoide

Takaisin