Kosmetologi

Tervetuloa kosmetologiemme hoitaviin käsiin!

Hoitovalikoimistamme löytyvät perinteiset kasvohoidot, laitekasvohoidot sekä erilaiset vartalohoidot! Janssen Cosmetics on saksalainen tuotesarja, josta löytyy myös laaja valikoima kotihoitotuotteita. Janssen Cosmetics tarjoaa korkealuokkaiset hemmottelevat hoidot kaikille ihotyypeille. Tervetuloa Jennin palveltavaksi tai shoppailemaan laadukkaita ihonhoitotuotteita!     Käytössämme on myös Puolalainen Denova Pro-ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Sarja sisältää hoitotuotteita kaikille ihotyypeille, sekä vartalo- että jalkahoitotuotteita. Denova Pro-tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja niiden teho on kliinisesti testattu. Denova Pron tuotteilla sinua hemmottelee Jonna.

Jalkahoidot tehdään hygieenisesti korkealaatuisia tuotteita käyttäen. Erilaisten jalkahoitojen lisäksi teemme myös varpaankynsien geelauksia. Kosmetologin käsittelyn aikana saat rentoutua rauhoittavan musiikin parissa. *Suosittelemme ihonpuhdistukseen tehokasta ultraäänikasvohoitoa*

 • Ultraäänen vaikutuksia:

  * erittäin tehokas ihonpuhdistus
  * syväpuhdistava vaikutus
  * poistaa kuolleet ihosolut
  * poistaa mustapäitä ja talia
  * ihoa uudistava
  * kohottava vaikutus
  * tehostaa ihosolujen uudistumista
  * nopeuttaa ihon verenkiertoa
  * vähentää näppylöitä ja aknea
  * vähentää epänormaalia pigmentaatiota
  * ultraääni mikrohieronta stimulaatio
  * kosteuttava vaikutus
  * vilkastuttaa aineenvaihduntaa


  Tehokas hoito, jossa näkyvät tulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla!

  UUTUUS! KIINTEYTTÄVÄ ULTRAÄÄNI KASVOHOITO! Mekaaninen värähtely (300 miljoonaa kertaa sekunnissa) saa ihon värähtelemään ja tekemään ns. soluhierotaa. Hoito parantaa solujen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä aktivoi soluja. Lopputuloksena on ravinteikas, elastinen ja säihkyvä iho.

  logo denova 300x292

 • Vartalosokerointi

  Kokeile uutta tapaa poistaa ihokarvoja hellävaroen ja tehokkaasti! Vartalosokeroinnissa, Body Sugaring, sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena teon terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoilla ja iholle.
  Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin.
  Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
  Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
  Sokeri on hygieenistä.
  Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

  Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoita, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen:

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantinkäyttöä 12 tuntia
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
  • Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.- Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
 • Kuumakivihieronta

  Kuumakivihieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

  stone

   

   

   Lisätiedot ja ajanvaraukset  Jenniltä puh. 040 7522786 tai Jonnalta puh. 040 8383930.

Takaisin